{pagination}

One stop shopping. Clientul doreşte soluţii integrate. Vrea profesionalism. Noi oferim soluţii integrate şi la un înalt nivel de expertiză.

Analiza şi studiu de piaţă
Clientul beneficiază de o analiză avizată cu privire la soluţia pe care o caută, fiindu-i prezentate tendinţele pieţei, analiza comparativă a preţurilor şi ofertelor imobiliare.
 
Managementul proprietăţii
Serviciile de managementul proprietăţii oferite de Fortuna Imobiliare reprezintă soluţia perfectă în cazurile în care se doreşte tranzacţionarea unui produs imobiliar într-un alt judeţ decât cel în care proprietarul îşi are reşedinţa. În baza unui contract de exclusivitate, agenţii Fortuna vor efectua procedura de vânzare a produsului, clientul fiind ţinut la curent cu fiecare etapă, fără a fi surescitat din cauza întocmirii documentaţiei necesare sau a discuţiilor şi negocierilor interminabile.

Monitorizarea pieţei imobiliare
Pentru a răspunde prompt la solicitarea clienţilor, agenţii Fortuna Imobiliare monitorizează în permanenţă piaţa imobiliară.

Identificare şi tranzacţionare imobil la cerere
Experienţa şi profesionalismul Fortuna Imobiliare minimizează temporal procesul individual de căutare a unui imobil. Agenţii Fortuna se angajează pentru a găsi în cel mai scurt timp imobilul care să corespundă criteriilor şi parametrilor impuse de client.

Revânzare imobil
Revânzarea unui imobil poate să fie o tranzacţie de succes sau nu. Distincţia intervine la nivelul de cunoaştere a pieţei de profil şi în special a preţurilor practicate. Clientul care se află în această situaţie va găsi întotdeauna în agentul Fortuna Imobiliare cel mai bun partener.
 
Administrare imobil
În baza unui contract, Fortuna Imobiliare poate gestiona administrarea unui imobil în coordonanţă cu condiţiile proprietarului.
 
Construire imobil la cerere
Ridicarea unei construcţii poate presupune un efort asiduu din partea proprietarului dacă decide să se ocupe îndeaproape de proiect. Fortuna Imobiliare poate prelua această sarcină, angajându-se să urmeze întocmai indicaţiile clientului şi să supravegheze ca toate etapele de ridicare a imobilului sunt în coordonanţă cu dorinţa clientului şi beneficiază de acordul său.
 
Amenajare imobil interior-exterior
Fortuna Imobiliare se poate ocupa de amenajarea imobilului (exterior sau interior), în baza unei înţelegeri complete, în prealabil, a dorinţelor clientului şi planurilor sale de amenajare.

Consultanţa bancară gratuită
Fortuna Imobiliare vine în întâmpinarea clienţilor săi cu o ofertă inedită: consultanţa bancară gratuită. Astfel, clienţii pot beneficia rapid de prezentarea celor mai bune soluţii bancare care se potrivesc nevoilor sale.

Servicii notariale cu taxe preferenţiale pentru clienţii Fortuna
Documentaţia necesară încheierii unei tranzacţii imobiliare presupune o sumă de costuri ridicate. Fortuna Imobiliare diminuează aceste cheltuieli, recomandând încheierea documentaţiei la birouri notariale unde clienţii pot beneficia de tarife preferenţiale în calitate de clienţi Fortuna.

{pagination}